Godinama bogova rulet jackpot

godinama bogova rulet živjeti

Reed Izložbe/ Globalne Igara Expo i Azije Igara Kratak su zadovoljstvo da objavim njihove saradnje na Sve Aziji Dilera' Prvenstvo, sa prvobitnog izdanje da se odigrati sledeći Može istovremeno sa G2E Aziji 2015. AGB je mrežom regionalnog savjetnici osigurava da obavještajne primite je stvarno, jaka tema, i na osnovu činjenica.

To ima smisla držati tokom G2E Azije, koja je poenta sastanak za regulatori, operatera, dobavljača, industrije udruženja i predstavnici iz regije." "Naš cilj je da razvija međunarodni platformu za croupiers dalje razviti svoj talenat i vještine kao oni su sastavni dio igre industrije godinama bogova rulet jackpot. Niko drugi servis ti daje takvu sveobuhvatan uvid u najnovijem razvoju situacije u Azijska kocka vredna i poslove iza njih godinama bogova rulet živjeti. Oni moraju znati da je industrija je stalo do njih i da je ovdje da ih podrže kroz svoje karijere," Rosalind Wade, je glavni direktor u Aziji Igara Kratak rekao godinama bogova slot jackpot. "Seminar je prilika za croupiers učiti jedni od drugih razmenjivanjem iskustva sa svojim vršnjacima posluju u različite države," Rosalind Wade dodaje godinama bogova slot mašine. O G2E Globalne Igara Expo (G2E) je međunarodni igara sajmu i konferenciji "od strane industrije, i za industriju." U organizaciji Američke Igre Udruženje (AGA) i Reed Izložbe, G2E napravila svoj prvi nastup u jesen 2001, definisanje sebe kao nadmoćan predstavu za igru-industriji zabave koliko žetone ti stvar. For više informacija o tome kako možeš da budeš umešan, molim te pisati [e-mail zaštićeni] koliko žetone radim u početi sa.

Koncept je za Makao da domaćin visokog kvaliteta, godišnji događaj koji poštuje frontu industrije i promovira odgovoran igara i društvenu odgovornost prema organizatorima koliko žetone si se na blackjack.