Vuneno glave do kasina udaljenost

vuneno glave do kasina nsw

UK kladioničara Koral su potpisali su znamenitost sponzorstvo dogovor sa engleskom šampioni strani Norvičke Grad. U što se može dokazati jednom od svojih zadnjih se ponaša kao nezavisna entitet prije nego planirani spajanje Gala Koral Grupe i Ladbrokes, Koral je potpisao kao službeni kladim partner Norvičke Grad FC vuneno glave do kasina udaljenost. Dogovor je bio da rukovodi sportski marketers DB-u Sportu Prava, koja je vlasnica DB-ovog prvenstva kladim službi u Norvičke je Carrow Put mjesto.

Uvjetima dogovora nismo objavili, ali veza se očekuje da će trajati najmanje dve godine. Koral potpisali su službeni Evropska kladim partnerstvu sa Premijerom glavnoj lizi Everton prošle godine vuneno glave do kasina nsw. Dogovor označava prvi za Norvičke Gradu, da je nikad ranije prodao sam prava za ime je Barclay Stajati na Carrow Put eten bij holland kasino eindhoven.
Koral je logo ćeš ukrasiti oboje naprijed i nazad od 6.000 mjesta stajati i to područje će sada biti službeno poznat kao 'Barkli Stajati sponzoriran od Korala.' Predstojeće 2015-16 EPL kampanja će mark Kanarinca' se vrati u veliku ligu nakon trajno relegation nakon njihovog katastrofalno 2013-14 nastup. Klub DIREKTORA Davida McNally tvrdio da je "zadovoljstvo" slaviti povratak show sa novim majore kladim partnerstvo u ruci, posebno sa potpuno to bi "čast i proslavimo naslijeđe Barclay sa nama u takav pozitivan način." Koral potpuno direktor Matt Prevost je jednako effusive, rekavši da je to "odlično" je vidjeti klub "sa tako bogat naslijeđe" povratak u EPL etagere rulet dobiti de mjesto.
Prevost obećao Kanarinaca' navijači će uživati u "odlične kladim nudi oboje online, na mobilni, u radnju i kroz nas instadia kladim kioska." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.