šta pastuv u poker

poker kanadski guma

Nakon efikasno pobjede Republikanskom nominaciju ranije ovaj mjesec, Donald Trump je sada navodno set dobiti više od 100 miliona dolara u prilozima od kazina magnat Sheldone Adelson šta pastuv u poker. Prema izvještaju od New York Times novine, Adelson obećao svoju finansijsku podršku tokom privatni sastanak s Trump i menadžer u kampanji Corey Lewandowski u St Regis Hotel u Manhattan prije dva tjedna.

Osamdeset dvije godine-starog Adelson bila u gradu za gala večeri u korist Svijet Vrijednosti Mreže i pored toga odlučio da znatno smanjiti mu dati da kongresa Republikanci da bi direktno većinu svog doprinosa grupe posvećen Trump je kampanje poker kanadski guma. Predsednik i CEO za Las Vegas Pijesak Korporacije, koje posjeduje brojne kasina oko svijeta uključujući Velški Makao, Marina Bay Pijesak i Palazzo, Adelson vredi oko $25 milijardi i porastao sve frustrirani kongresa zastoja igra poker igra novac. Novine tvrdi da je milijarder sada vjeruje da je jedini način da pozitivno uticati na zemlji politicki sistem je da se osigura Republikanac predsjednik je izabran u novembru.

Ovo nije prvi put da je Las Vegas, na osnovu Adelson ima finansijski podržao Republikanac kandidata kao on prilog barem $98 milliona da 34 trkači uključujući Newt Gingrič u 2012, prema studiji ProPublica. On je sada zbog da doprinese na maksimum dozvoljeno predstavlja direktnu da Trump kampanju i Republikanac Nacionalni Odbor sa ostatak biti prenijeli kroz "super PAC", koji je dozvoljeno da prihvati neograničeno donacije poker igra sa pravim pare. Za njegov deo, 69-godišnji Trump je tako daleko financiran od njegove kampanje se oslanjaju na mješavinu svoje bogatstvo i mali dolara doprinosa. Međutim, naveo je da je on možda trebati više od $1 milijardi kako da porazim pretpostavljeni Demokratska rivala Hillary Clinton i pomislila da on neće biti u stanju da računate na potporu neke republikancima najbogatijih donatora uključujući milijarder braća Charles i David Kocha. igre riječi sa rulet.