Poker 2 igrači

poker je da proda

UK-u imeniku kockanje ogromni GVC Holdings proširila svoju Australijski prisustvo otkupom online sportski kladim operater Neds. U četvrtak, GVC objavio da je postignut dogovor da steknu kladionica Neds Međunarodni za početni honorar od AU$68m (NAS$49.3 m) sa potpunim moguće isplatu od AU$95m, pretpostavljam zavisi od Neds posao udara određene nastup ciljeve preko određeni period poker 2 igrači.
Neds samo pokrenuo prošle godine ali GVC kaže posao je "odrastao brzo" hvala "efikasan marketing, tehnologija u vlasništvu i iskusnog upravljanje tim," druga uključujući i Dean Shannon, bivši DIREKTOR Ladbrokes Australiji (Ladbrokes je dio GVC porodica) poker je da proda. GVC kaže Neds' 2018 kladim podnijeti i prihoda očekuje da dođeš u oko AU$1b i AU$100, respektivno cluedo moord operaciju slot swaenesteyn. GVC dodao da očekuje da će dogovor će biti zarada accretive do 2020 dok kombinacija ta dva posla će shvatiti AU$16m u godišnji 'sinergija do 2021. GVC DIREKTOR Kenneth Alexander zvao Australiji na "jezgro tržištu" za njegovu firmu i rekli Neds dogovor da će omogućiti GVC da "dalje rastu tržišni udio kroz dva promijenio marke." Shannon zvao GVC "prirodan stati za Neds posao" kao dva firme "imaju isti poduzetničkim ideali." Ladbrokes Australiji DIREKTOR Jason Scott je rekao da se radovao da mu pojačali tržištu prisustvo i rekao otkupa "dokazuje van svake sumnje da GVC je tu da ostane u Australijski tržište," a to je pomalo čudno, pošto se ne sećam se nikoga predlažem GVC planirao povećavam štapove. Neds' kratak operativne povijest je bila prvenstveno značajan broj puta ga je uspio da se nerviraš oglašavanje pse čuvare, Sjevernu Teritoriju licenciranje tijelo i druge Australijski država kockanje regulatori cluedo novac misterija slot pregleda. Ranije ove godine, Neds objavio lansiranje digitalnoj valuti kladim platforme, što je dovelo do Sjevernog Teritoriju Trke Komisije za izdavanje prekini i odustani red na sve cryptocurrency na osnovu klađenja clusterdown hašiš mjesto nije služio.

To nije zaustavilo Neds od nastavimo sa planove da izda svoju Ethereum na osnovu kripto znak, koji se zove Nedscoin, iako SLEDECI regulatori su još odobriti upotrebu i znak je bio mali, čuo od tada cluedo harry potter geant kasino. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.