Koliko je 0

rulet

Mi svi možemo biti upoznat sa Stamford Most kao dom Chelsea FC, ali cijela 12.5 ari sajt također ima konferenciju i banket objekata, što ga čini idealno mjesto da domaćin jedna od najvažnijih fudbal-bez smisla konferencije kockanje industrija je na kalendaru koliko je 0. Među istaknuti osoba koja je zakazana za zvucnike u konferenciji uključuju David Clifton, suosnivač, Clifton Davies Savjetovanje; Mark Davies, DIREKTOR, Camberton; Rob Hartnett, DIREKTOR, Sport za Posao; Bernard Marantelli, osnivač & DIREKTOR, Kolosa Opklade; Calum Macaulay, direktor, talkSPORT; Mike O'Kane, predsjedavajući, ESSA; Paul Pitri, suosnivač, McBookie; Lee Richardson, DIREKTOR, Igrajući Ekonomiju, a Ian Wright, osnivač, Rufus rulet. Među kategorije to će biti počašćeni uključuje Najbolje Nogomet Marketinška Kampanja (sponzoriran od bettingexpert); Najbolje Nogomet Inovacija (sponzoriran od EveryMatrix); Najbolje Nogomet Podružnice (sponzorira Matchbook.com), i Najbolje Nogomet Kladionica (sponzoriran od BetConstruct) koliko ti dobivaš.

Događaj traje samo jedan dan, ali čak i sa rođak put ograničenja, da je Klađenje na Fudbal konferenciji će još uvijek imam dovoljno vremena za rješavanje mnoštvo tema povezane na sport i kockanje aspekt koji ide uz to. Nogomet ostaje na svijetu većina kladim-o sportu i sve kladionice vrijedi soli zna da je ključ koji uspješno sportski kladim operacija je da razumem nijanse sport, na i van terena koliko profit u rulet. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre da li su ukloniti dijamante iz kasina pljačku. Organizatorima mogao izabrati više odgovarajuće mjesto za domaćina događaj ne držim za poker lice križaljku. O Maj 8, 2014, cbs-a Događaja je ponosan da predstavi "Kladimo na Football", jedan dan konferencije, koji ima za cilj da se pozabave ključ temama o sportu, koji će omogućiti kladionica do svoje željeni ciljeva ne držim za poker lice križaljku trag.
Cijeli dan ću biti ispunjena sa mnogo interesantna tema, uključujući lekcije koje možemo naučiti iz vanjskih tržišta, najbolji način da posluju u trčanje u trgovini okruženje, a kako možeš napraviti kladionica više nogomet prijateljski i obrnuto, između ostalih.