Jedna reč za kockanje šanse

jedan svet zajedno vrijeme aparatima

"Mi moramo da ga uverimo da svoje iskustvo, ili svoje inicijale iskustva, dobro je jedan da ih vratimo sledeći put kad dođu u posjet Makao," on je naveo.

Ipak, segment nadmašilo sveukupno tržištu jedna reč za kockanje šanse. ali G Jolly upozorava: to neće izazvati napad preko noći revolucije u Makao je igara miks. Aziji bilo je veliko tržište za kompaniju od tačke gledišta da je došlo do broj slobodnih mjesta u ovom tržištu – u Makao, imali smo dva otvora [u 2015] i tamo je još četiri da idem u slijedeće dvije godine." e dodao: "Nema rasta na Filipinima – mi [industrije] imaju Tigar Odmaralištu, [Slobodno i Zabavu Inc je kasino odmaralište u Manili] da otvori i postoji priča o nekom drugom kasina kroz regionalnog Filipinima."r Jolly rekao je da je jedna od prednosti Naučnih Igre nakon nabavke od Zgrčena Tehnologije i WMS je obim i dubinu njenog istraživanja i razvoj sposobnosti jedan svet zajedno vrijeme aparatima.
Prihoda od ovo segment stajao u MOP8.8 milijardi (NAS$1.1 milijardi) za devet mjeseci 2015, dolje do 22% u godine uslovima, prema službenom podatke iz Makao je igara regulator. Možemo napraviti igre mnogo određeniji da područje," rekao. Mi smo veoma srećni u iznosu od istraživanje i razvoj kuće smo, kao društvo sada jedna riječ koja opisuje kockanje.
– i dalje će postojati kao proizvoda u grupi," G Jolly dodao.r Jolly rekao je da optimistični u vezi poslovne izglede u Aziji za Naučne Igre. Za Australiju i za Aziju, zapravo smo razvili [proizvod] u Australiji i u našem studiju u Kini. Ne slične postoje ograničenja za broj nova na tržištu slot mašine.r Jolly rekao jedan od problema je u Makao je to veliki dio veliko tržište dolazi iz Kine i ovih igrača niste upoznati sa slot kockanje cerveza poker grado de alkohol.