Diferencia

u povjerenju

Za razliku od starog Malta licencirani Betuniq, novi Betuniq će raditi pod dozvolu izdaje italijanski regulator AAMS da Poker & Kladim Ltd diferencia.
Betuniq je DIREKTOR Mario Li je među 41 pojedinci uhapšen tijekom racije u povjerenju. Cifone rekao nikome da duguje novac preko kolaps stari Betuniq trebali "prati oporavak procedura" na novi Betuniq.to sajt slot y ranura de proširenje. Betuniq napravio globalne naslove u julu 2015 kada italijanska policija je upala 1,500 internet kafića i zatvoriti 82 online kockanje mjesta, zbog svoje navodno veze s 'Ndrangheta organizovani kriminal grupe diferencia.

U srijedu, italijanski igara medije Agimeg navodi Vincent Saviano, trenutno DIREKTOR italijanski online kockanje operater Vincitù Grupe i novi Betuniq režiser, kaže Betuniq.to bi otvoriti za posao italijanski kockari "u roku od 15 dana." Pored toga da se kladim, Saviano rekao da je rekonstruisana Betuniq također će ponuditi online pokeru i živjeti diler casino igre u povjerenju. Cifone naveo da Betuniq će upravljati i online i preko "napuniti poena" aka kopnu stanice koje će omogućiti mušterije na vrh svoje račune, ali podigla novac će samo biti dozvoljeno preko tradicionalne platni kanala (kreditne kartice, bankovni transfer) letvice y aparatima. Prošle nedelje, Betuniq novog komercijalnog direktora Ugo Cifone dao izjavu odluku suda "izričito daje mogućnost za Li da se vrate u posao sa Betuniq." Prema Correire Nazionale, Li, koji je držao u kućnom pritvoru u tajnim lokacijama tokom njegova saradnja sa policijom, pristala je da radi daljinski i da nema kontakta sa kladim javnosti diferencia.