šta prednost u poker

šta šepajući u pokeru mislim

Sportski i kladim se odnose podatke dobavljača Sportradar stekao NAS firme SportsData šta prednost u poker. Osnovao u 2010, SportsData pružamo realnom vremenu sportski podatke proizvode koje pokrivaju preko 20,000 događaje uživo preko bejzbol, košarku, hokej, Američki fudbal, golf, NASCAR i sportu šta šepajući u pokeru mislim. Kompanije, koji je trenutno partnera voli Google, Bleacher Izvještaj, Facebook, i Twitter, će se fokusirati na davanje proširena proizvod portfolio da medija mušterije i fantazije sportski firme no limit holdem online pokeru.

Oboje kompanija će ponuditi svoje klijente kombiniranim proizvod portfolio uključujući pravo vreme testova, pojedinosti podatke hrani, multi-platforma domaćin rješenja, živim šanse i virtualni igre no limit holdem šanse karton. Oboje firmi će nastaviti i da ponudi Sportradar je prevara otkrivanje i zaštitni sistem da sportskih federacija, a također ulazi u podataka distribuciju partnerstva sa upravni tijela no limit holdem poker blizu mene.

Sportradar grupa DIREKTOR Carsten Koerl rekao: "Ova nabavka tragove još jedna važna prekretnica u naš napor da postane svjetskih globalne provajdera da sportski sadržaj i informacije no limit holdem poker. "Sa svojim vrhunska infrastrukture i svoj fokus na tehnologiju, SportsData savršeno odgovara našu strategiju na ulaganjem u tehnologija i razvoj da svojim klijentima je bez premca proizvoda i službe kvaliteta." Rob Phythian, DIREKTOR Sportsdata, dodao: "Naša zajednička se fokusirati na tehnologiju i scalable rješenja kao i naš komplementarni proizvod ponudu, mušterija portfolio i geografske prisustvo napraviti savršeno partnerstvo." kako da ga uvijek držim poker lice.