Kockanje aplikacije

sa novac bez

Senat verziju bill je u komitet i ima još zakazan za saslušanje kockanje aplikacije. Kampanja je Sa marketiškoj kampanji, Las Vegas Pijesak kompanija pokušava pomoći Teksašani vidim zašto kockanje treba da se proširi u državi sa novac bez.

Tv i radio reklame će početi danas u državi, u svoj najveći tržišta. Lobista također su unajmili da ubedim poslanika da pogledam kockanje širenje i pomoći sa truda. Reklame će vazduh u ovim tržišta zajedno sa drugim oblastima da guraš glasači na izbore ako priliku da glasanje na ovu temu dolazi u vezi kockanje aplikacije za pobjedu pravi novac. Ideja je da se dovedeš četiri svjetske klase odredište odmarališta i kasina u državi kockanje aplikacije da zaradim pravi novac. Jedan prijedlog naravno, bio dostavlja Las Vegas Pijesku konami slot mašine za prodaju.

Zakonodavstvo je na stolu za legalizaciju u industriji u državi, i to ima punu podršku Sportski Kladim Savez konami silent hill slot mašine. Dade Phelan, Kuća govornika, je otvorena za širenje kockanje operacije u državi.
Guverner Dan Patrick, šef Senat je manje otvoren za tu ideju konami mjesta odanost poena zaključana.