Klađenje na tamnu stranu u čipovima

kladim strategija u teksasu holdem

Dok Vijetnamu je istorijski stroge zakone protiv kockanje ublažili malo zadnjih godina, zemlja je otpor iskušenje da vozačku i regulirati Kini-suočava sa online kockanje operacije, kao Filipinima u 2016 klađenje na tamnu stranu u čipovima. Prsten je vjeruje se da obrađuju neku $435 miliona u kockanju transakcija, prema podacima Ministarstva Javne Sigurnosti. U Vijetnamu i Kambodža, gdje industrija takode ima jaku prisustvo — ove operacije su obavezni da ideš u podzemlje, gdje je samo "poreze" oni će platiti su mito u lokalne vlasti.
Zarobljenici su sve dobi između 18 i 24 i podijelili u male grupe unutar zgrade preko 100 soba, koji im omogućava da rade na mrežu oko sat kladim strategija u teksasu holdem. Istražitelji da verujem da su živjeli u zgradi i imao je mali kontakt s vanjskim svijetom šta radi osiguranja u blackjack. Dok 2017 godine, to su samo otvoriti u ministarstva vanjskih pasoše – ali, željna za međunarodne investicije, zemlja je jedna strana vlada je počela trialling ograničen kockanje za lokalce na određene nekretnine, pod uslovom da mogu da dokažem da su visoki imat – što u Vijetnamu znači da uzimajući u više od 450 dolara mjesečno.
Iako je formalno ilegalno za operatera da meta Kini – ili bilo gdje gdje je ilegalno kockanje – Filipina vlasti okretati pogled, dokle god novac drži se kotrlja u. Kinezi zarobljenici će vjerovatno biti deportovane u svoju državu porijekla gde će nesumnjivo lice tužilaštva šta radi osiguranja platiti u blackjack.

Izgleda da ideja da postavljanje operacije u zemlji gdje klađenje je samo dozvoljeno na dva događaja, svaki držao sve četiri godine, zar ne žalba. To je verovao da je operacija bila u velikoj mjeri cilja igrača u Kini nego u Vijetnamu, iako online-ali klađenje je zabranjeno u obje zemlje.