Je trgovanje dionica kao kockanje

je trgovanje dionica samo kockanje

DraftKings je objavila da je stekao momak dnevnik fantazija sportski (SAVETOVALISTU) operater Kountermove je trgovanje dionica kao kockanje.
Kountermove nudi dnevnik fantazija takmičenja za mma (MMA), boks, kickboxing i pro je džu-džicu takmičenja. DraftKings već nudi MMA natjecanja od 2014 i ima partnerstvo u mjesto sa krajnjim se Bore za Prvenstvo. Operater rekao dogovor "gradi na DraftKings' postojeće platforma".

Brian Knapp, suosnivač i izvršni DIREKTOR Kountermove, rekao je: "osnovao Kountermove iz strasti za borilačke vještine je trgovanje dionica samo kockanje. – kao dve Brazilske je džu-džicu sparing partnere s crne pojaseve i više od 30 godina borilackih vještina obuku u kombinaciji – nadajući se da doprinese na neki sport jedinstven način je trgovanje dionica kockarnice.. Naš tim je sada pridružio vođa u dnevnik fantazija MMA je savršeno vrhunac našeg najranije vizija." Kountermove.com više nije dostupan i preusmjerava korisnicima DraftKings.com gdje su obaviješteni o nabavci. Vijesti od Kountermove kupovinu dolazi nakon DraftKings završio je svoje UK lansiranje prošle nedelje, koja je došla nakon kašnjenja da proces, nakon što je odobreno UK kockanje dozvolu za Kockanje Komisija u avgustu. SAVETOVALISTU operater FanDuel je također se prijavila za UK kockanje dozvolu i svoju prijavu je u toku. Takmičenja za borilačkih sportova su ponudili u DraftKings NAS, UK i u Kanadi proizvoda. tekst schrijven inleiding midden slot.