Je posere najbolje šanse

je posere veštinu ili sreća

"Proces je jednostavnije i mnogo manje zastrašujuće za te kupci koji ne žele da se kladiš na prozoru." Da, ništa nije strašnije od, uh .. je posere najbolje šanse. Na drugom kraju spektra, visokog-roller omiljeni koja je dovela u $1.2 b, uprkos tome što se nudi na samo oko 20 država je igara objekata je posere veštinu ili sreća.
Možeš pokušati pisati sa Džet Plavi let ti i tvoji ortaci skinuli u Las Vegas u proleće 2009, ali ne krivi nas kada IRS revizor počinje da se pripremam za klistir je posere isto kao rulet. MGM Odmarališta' kladionice direktor Jay Rood priznao Kantor je u trčanje sistem je bio 'kul', ali ispitivali svoju zaradu kazino u zračnu del este. Boyd Igara glasnogovornik David Strow rekao Las Vegas Posao Štampu da Kantor je uticati na tržištu do sada je bio 'minimalne'.

Međutim, menadžera u ne-Kantor sportsbooks zar ne kao ludi na eDeck kao Amaitis urugvaj. Nevadi kasina šupi 815 blekdžek u posljednjih deset godina, dok dodajući 149 baccarat stolove. Kockari će biti dozvoljeno da dopune njihove vrati u zadnje tri godine, ali da bude jasno, ovo se odnosi samo ako kocka ti je primarni izvor prihoda.