Poker trči lovu ideje

protiv automat za prodaju

Sokolovi doveo 10-9 na poluvremenu i imao šansu da pobediš utakmicu, ali nije mogao da zadaju još jedan gol na završnoj voziti da je zastao u Philly dva-yard liniji za minut. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre poker trči lovu ideje. To može potrajati sličan napor za Orlovi da letim u Minneapolisu protiv automat za prodaju.

Jacksonville nesumnjivo ima više težak put, prolazi kroz Foxborough protiv Nove Engleske Patriote (14-3), koja se igraju u svoje sedme uzastopno AFC Šampionat. U međuvremenu, Minnesota je potpuno drugačija situacija kao 3.5-point putu omiljeni protiv Philadelphie Orlovi (14-3) u fiskalno vijeće Šampionat vertaling achter mjesto na grendel. Banka Stadion. Vikinzi su došli sa uzbudljivo 29-24 pobjedu nad New Orleans Sveci prošle nedelje na zadnja igra igre nakon da duva u 17-0 dovesti kod kuće, i sada se nadaju da će iskoristiti priliku sa šansu da ugosti Super Bowl 52 na njihov dom polje na S versteuerung von online kasino gewinnen.
Minnesota Vikinzi (14-3) su 0-4 u velikoj utakmici i nisam igrao za Vins Lombardi Trofej u više od 40 godina.Šanse ljubaznošću OddsShark.com Oboje jaguari i Vikinzi su timovi na terenu to će biti pokušava provaliti osam igru gubitničkim nizom za posjetioce u sali za titulu igrice, ideš 0-5 protiv šire u prethodnom pet kao krenuo u nedjelju akciju. Jaguari ste navedeni kao 9-poenta gubitnici i izgubila proteklih sedam sastanaka sa brane Super Bowl šampion Patriote pravo, idemo 2-5 protiv šire u onih igara Nova Engleska je također bio neverovatan 10-1 ATS u svom zadnjih 11 igre sveukupno sa trenutnim 7-1 ATS trči u plej-of, kao. Philadelphia je i uzivao u ulogu kući gubitnik, će savršeno 4-0 ravno u četiri puta tim je u ovom scenariju svih vremena. Međutim, Orlovi dobio devet od zadnjih 12 sastanaka sa Minnesota, će 11-3 ATS u prethodnom 14 igre između ekipa.