Kako to misliš slot

kako to misliš put slot

Saipan kasino operater Carske Pacifiku Međunarodni Holdings (IPI) pravi svoj zavet da agresivno odgovoriti na optužbe za korupciju napravio Blumberg novinska agencija. Prošli vikend, IPI je rekao da je planirano da se "istražuju svim zakonskim sredstvima dostupan" odgovoriti prošle nedelje je Blumberg novinski članak, koji optuženog IPI ugrozio sigurnost građevinski radnici, angažovanje u nejasni financijske transakcije i praviš milione u upitna isplate rođaci zvaničnici nadgledanje IPI operacije kako to misliš slot.

U utorak, IPI je odbor direktora obavestio Hong Kong Berzi da je to "da odbaci[s] sve optužbe optužen je objavio Blumberg u svojih 15 februara 2018 članak." Izjava je dalje rekao da IPI imao "naredio svojim advokatima da početi legalne akcije protiv Blumberg za klevetu u članku. Dioničari će biti informisan razvoja legalne akcije." Izjava je bezobrazniji odgovor od IPI predstavio prema 2017 Blumberg članak taj navedeni slične optužbe finansijskih prevaru na IPI je privremeno Saipan igara mjesto, Najbolji Sunce Živjeti kako to misliš put slot. IPI rekao da je to planirao da "formalno legalne akcije" protiv Blumberg, ali ne izgleda da su pratili kroz na ove prijetnje. Utorak također vidio Vincent Torres, brate Saipan Vladin Ralph Deleon Guerrero Torres, odbacuju Blumberg je tvrdi da je nepropisno zarađivali od zemlja dogovor sa IPI.
U izvještaju je tvrdio kompanija je ušao u zemlju zakup dogovor vrijedi $667k za nekretnine za koje Vincent Torresa žena je platila samo $180k samo pet mjeseci ranije. Vincent Torres je rekla Saipan Tribune da transakciju između njegova žena i IPI "je bio samo posao i imao ništa s plaćanjem za usluge za IPI." Torres je dalje rekao da mu je brat guverner "nema umiješanosti kakve u pregovorima ili transakciju naše zemlje ugovor." Blumberg također je tvrdio da Serafin Camacho, koja je udata za guvernera prvi rođak, potpisao $4 miliona vrijedan zakupu zemljišta bavi IPI kako da nađem asda isporuka slot. Dogovori su platili odmah, uprkos jedan od ovih ispusta ne djelovati dok 2042. Camacho rekao Tribune da je "samo dobio $500" za njegov potpis na dogovore, dok je $4 miliona je "platio i koriste druge lokalne zemljoposednici koji nisu vezane za mene ili guverner," iako on je odbio identificirati ove zemljoposednici po imenu. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kako da nađemo najbolje plaćaju slot mašine.