Kada ti duplo u blackjack

kada ti dvostruko blackjack

Promjenama zakona zahtijeva Christie uključena dozvoljava grad je osam preživjeli nekretnine da bi popravio isplate u zamjenu za porez za narednih 15 godina, dodati malo stabilnost da gradsku imovinu bazu koja je sve manje brzo kada ti duplo u blackjack. Novčanice će biti ponovo od zakonske vođe, koji je zaprositi preuzimaju grad, ako želiš da zadržiš guraj živ. Do utorka je rok bez akcije otet od strane Republikanskoj predsjednički kandidat na tri račune, čineći ih je odbacio. Jasno je da naša 'recite to kao da je guverner ne znači da se ono što on kaže." Atlantic City je otišao u još više strašne finansijski položaj jer je Christie veto, i dalje pomoć izabran zvaničnici u svoje guraj za državu preuzimanja odmarališta. Atlantic City poreza ima razbijen od strane zatvaranje četiri od 12 kasina u 2014.

Finansijsku pomoć paket smatra neophodno da pomognem stabilizirati Atlantic City bori kasino tržište je opet bio odbijen putem "džep staviti veto na" od New Jersey Guverner Chris Christie kada ti dvostruko blackjack. Komentari za Kristi u subotu dok kampanju u Ajovi su iz za guvernerov ured kada sam je pitala zašto računi su bili staviti veto za Kristi, "Ako ne mislim da je potpuni paket ima smisla, neću (potpisati)," rekao je, prema komentarima. U izjavu u utorak, Atlantic City Gradonačelnik Ne Čuvar je rekao, "Ako država ne može da dođe sa finansiranjem moramo u narednih par nedelja, nećemo imati izbora osim da proglasiti bankrot." Imenuje Christie godinu dana, grad je hitno menadžer, Kevin ga je Lavin, rekao u izvještaju u petak do aprila grad je gotovinom bi osiromašenog bez prihoda koja se generiše eksplozijom paket. Mjere staviti veto uključuju uslovno promjene Christie zahtijevao nazad u novembru kada je stavio veto ih prvi put kada ti savijanje u poker.

Račune da je bio usvojen u junu do zakonodavno tijelo to bi skrenuo kockanje prihoda u grad su također promijenio od Christie i vratio se da zakonodavno tijelo kada ti se 1099 za kockanje dobitak.