Poker vidim da si i podići

poker vidim da ti i dižem

Pozitivno, do UKGC rekao ranije izazove testers su napravljeni od strane osoblja koji su ili stacionirane blizu prodavnice ulaz ili gdje raspored u radnju dozvoljeno osoblje jasan pogled koji je dolazio na vrata. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.

Brda' regulatorne glavu Andrea Macqueen kaže da kompanija je umiješao u novo doba-prikazivanje sredstvo da bi se osigurao kladioničar je "suradnja sa godinama prikladno publiku širom društvenim mrežama." Brda tvrdi da je prvi Evropski kladioničar da ovaj korak, što će se prijaviti preko table da Brda' globalne operacije u engleskoj, Australiji, Italije, Španije i Sjedinjenih Država poker vidim da si i podići. Brda' godina prikladno naglasak dolazi vruće za petama UK Kockanje Komisija (UKGC) po guzi visoke ulične kladioničara za zapošljavanje neadekvatna kontrolira spriječiti maloljetni kockanje u kladim prodavnice poker vidim da ti i dižem.
S obzirom na antipathy sa kojima mnogim lokalnim vijeća pogled kladim trgovina , prodavnica je bolje biti na svojim nogama. Ostalog osoblja pojavila se "voljan izazov" u UKGC je maloljetna testers, ili zato što je član osoblja je "nema poverenja" ili jednostavno nije mogao biti trenutno. Na mjestima koja je pala na ovom krugu od 'mjesto za dijete su propisno je upozorio da se budućnost tako neuspjeha bi verovatno rezultat u formalnom regulatorne akciju kocka psihološki poremećaj.
Osim značajan napredak u otkrivanju, u UKGC pomišlja na izricanje "new mjere unaprijediti zaštitu" data maloljetnika kocka je nuspojava lijekom. UK-u imeniku kladioničara William Hill poduzeli su korake da se spriječi maloljetni kockari sa kontaktu sa firma je Twitter hrani. U UKGC je rekao šef uzrokuje iza otkrivanje neuspjeha uključena radnju osoblje biti previše zauzet sa druge poslove da provjerim sve goste' lica za vidljiva bradica i/ili svijet-umoran tolerisati da je predložio život je potuca ih u jaja za adekvatno dug period. Ali čak i u ovim slučajevima, malo osoblja nisu kao "oprezni" kao UKGC se nadali.